📜 Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Joy@home (Joyathome)

Joy@home is een webwinkel waar je 7 dagen per week, 24 uur per dag je bestelling kunt plaatsen.
Bij het plaatsen van een bestelling geef je als koper aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
Alle vermelde prijzen zijn in euro ́s en exclusief verzendkosten. Vermelde prijzen zijn eenheidsprijzen, tenzij anders vermeld.
Betaling is mogelijk via iDeal of een rechtstreekse overboeking op rekeningnummer NL42ABNA0407056327 t.n.v. Joy Home.
Joy@home behoudt zich het recht voor prijzen te wijzigen.
Na plaatsing van je bestelling ontvangt je een automatische bevestiging van je bestelling.
Betaling dient uiterlijk binnen 3 dagen na plaatsing bestelling te geschieden.
Indien je betaling niet binnen de afgesproken termijn ontvangen is, behoudt Joy@home zich het recht voor om de bestelling (na een herinneringsmail) te annuleren.
Verzending van je bestelling geschied binnen 5 werkdagen na ontvangst betaling (tenzij anders overeengekomen).
Verzending wordt via Packeta.com verzorgd met track en trace code.
Je ontvangt bij verzending van je bestelling de track en trace code. De gemiddelde verzendtijd van Packeta vanuit Tsjechië naar Nederland is ± 4 werkdagen.
Joy@home verpakt haar artikelen uiterst zorgvuldig, echter zij kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en is niet aansprakelijk voor het verloren gaan van verzonden artikelen. Verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. (heeft je verzekerde pakket echter toch schade opgelopen dien je dit direct of tenminste binnen 24 uur na ontvangst per mail aan ons te melden. Dit i.v.m. reclamaties bij Packeta).
Mocht je na ontvangst van je bestelling niet tevreden zijn, zend je het artikel binnen 7 dagen retour aan Postbus 100 2650 AC Berkel en Rodenrijs (waarbij de verzendkosten voor eigen rekening komen), in de originele verpakking en zonder gebruiksschade.
Je ontvangt een tegoedbon.
Is het artikel gemaakt naar je persoonlijke wensen, is het NIET mogelijk om het te ruilen. Afgeprijsde accessoires kunnen niet geruild/geretourneerd worden.
Je persoonlijke gegevens worden uitsluitend door Joy@home en haar vervoerder gebruikt. Zij zullen in geen enkel geval aan anderen worden verstrekt.
* Copyright * Niet toegestaan de artikelen van Joy@home te kopiëren.
Het recht met betrekking tot de ‘intellectueel rechten! Bundelt de juridische mechanismen die de menselijke ‘intellectuele schepping\\\` beschermen teneinde de neerslag en / of de uitwerking ervan juridisch te beschermen tegen ongeoorloofde overname en / of tegen een niet toegelaten gebruik door derden. De intellectuele rechten laten toe dat iemand een wettelijk monopolie verwerft op een bepaalde intellectuele schepping en daarbij als rechthebbende als enige bepaalde rechten verkrijgt om deze schepping te commercialiseren en/of te beschermen tegen derden. De intellectuele rechten vormen daarmee een uitzondering op het principe van de vrijheid van handel.\\\"(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2022 Joy@home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel